Fondurile Norvegiene Pentru Trei Mari Proiecte Din Dâmboviţa “Meşterul Turistic” Şi “Iniţiative Antreprenoriale” Alte Două Proiecte Cu Finanţare Europeană


Consiliul Judeţean Dâmboviţa la sfârşitul acestei luni va semna două proiecte cu finanţare europeană destul de importante pentru judeţ. Proiectul “Meşterul turistic – integrarea abilităţilor meşteşugăreşti în turismul local – alternativă viabilă de revitalizarea spaţiului rural”.

Proiectul urmăreşte să sprijine creşterea gradului de ocupare al persoanelor fără un loc de muncă din mediu rural, cu abilităţi în domeniul meşteşugăresc, prin integrarea lor în activitatea turistică locală. Valoarea proiectului este de Consiliul Judeţean Dâmboviţa la sfârşitul acestei luni va semna două proiecte cu finanţare europeană destul de importante pentru judeţ. Proiectul “Meşterul turistic – integrarea abilităţilor meşteşugăreşti în turismul local – alternativă viabilă de revitalizarea spaţiului rural”.

 

 

Şi cel de al treilea proiect cu finanţare norvegiană este “Tinerii de azi pentru viitorul de mâine” realizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa în parteneri-at cu Asociaţia “PartNet -Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă” iar valoarea este de 894,282 lei. Fondurile alocate acestor proiecte sunt grant-uri din Norvegia cu termene de realizare de 24 de luni.