#

Anunt publicare metodologie

Asociatia “Partnet – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, Agrafics Communication, Judetul Dambovita, Municipiul Targoviste, Municipiul Ploiesti, Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana – parteneri in proiectul „DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate”, cod SMIS 104118, finantat din Fondul Social European in cadrul programului Romania Start Up Plus POCU 2014-2020,  a publicat pe site-ul daretostart.partnet.ro  Metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri.

Concursul se adreseaza participantilor la cursurile de competente antreprenoriale organizate in cadrul proiectului, precum si celor care indeplinesc criteriile de acces in grupul tinta. Informatii suplimentare privind inscrierea la concurs, evaluarea si selectia planurilor de afaceri castigatoare care vor beneficia de finantare sub forma de subventii, precum si documentele necesare inscrierii se regasesc in prezenta metodologie.

 

Termenul limita pentru depunerea dosarului de candidatura la concursul planurilor de afaceri din judetele incluse in proiect (Dambovita, Ialomita, Prahova, Teleorman, Arges, Calarasi si Giurgiu) este 15.01.2019, ora 16:00.

 

Eventualele clarificari referitoare la metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri, se transmit in scris, la adresa de email daretostart@partnet.ro, pana la data de 11.01.2018.

 

PENTRU DETALII CLICK AICI

 

Sharing: