#

Cel de-al doilea eveniment de informare si dezvoltare a Retelei RENASC!

  • Start: January 30, 2019 12:00 am
  • End: January 30, 2019 12:00 am

Asociatia PartNET – Parteneriat Pentru Dezvoltare Durabila, impreuna cu partenerii proiectului, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Asociatia SAMAS si Asociatia Moaselor Independente, organizeaza in cadrul proiectul „RENASC – REtea NAtionala de promovare a Sanatatii reproduCerii prin politici publice integrate”, Cod SMIS 110651, evenimentul de informare si recrutare a specialistilor din domeniul sanatatii reproducerii in cadrul Retelei Tematice Nationale – RENASC.

 

Evenimentul va avea loc in data de 30 Ianuarie 2019, incepand cu ora 11, in incinta Hotelului Pietroasa, din Piata Daciei nr.1, Municipiul Buzau.

Sunt asteptati sa participe la eveniment membrii/reprezentanti ai ONG-urilor, personalului medical din domeniu, dar si colaboratorilor, reprezentantilor serviciilor educationale, autoritatilor publice, societatii civile, mediului academic, care pot colabora direct in vederea elaborarii propunerilor de politici publice alternative in domeniul sanatatii reproducerii.

 

Integrarea organizatiei dvs. (institutii/ONG-uri/partenerilor sociali din domeniul Sanatatii Mamei si Copilului etc) in Reteaua Tematica Nationala, va avea ca scop monitorizarea politicilor publice existente in domeniu si formularea de propuneri alternative la politicile publice referitoare la domeniile vizate de proiect.

 

Persoanele interesate pot transmite un email la adresa renasc@partnet.ro pentru a obtine mai multe informatii si pentru a primi programul si prezentarea evenimentului.

 

Suntem onorati sa va avem alaturi!

Echipa RENASC.

 

Sharing: