#

IN LUNA MAI REGIUNEA NORD-VEST VA FI CONSULTATA IN CADRUL PROIECTULUI RENASC.

Ultima oprire a Caravanei RENASC din seria primelor 8 evenimente de lansare si dezvoltare a Retelei RENASC, pe 15 si 16 mai, ne intalnim in inima Transilvaniei cu specialistii din Municipiul Cluj-Napoca si din judet.

Cluj-ul va fi locul de intalnire al specialistilor si actorilor relevanti in domeniul sanatatii reproducerii, unde are loc cel de-al optulea eveniment de informare si dezvoltare a Retelei RENASC.

Asociatia PartNET – Parteneriat Pentru Dezvoltare Durabila, impreuna cu partenerii proiectului, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu”, Asociatia SAMAS si Asociatia Moaselor Independente, organizeaza in cadrul proiectului „RENASC – REtea NAtionala de promovare a Sanatatii reproduCerii prin politici publice integrate”, Cod SMIS 110651, evenimentul de informare si recrutare a specialistilor din domeniul sanatatii reproducerii in cadrul Retelei Tematice Nationale RENASC.

Evenimentele vor avea loc in perioada 15 – 16 mai, incepand cu ora 11.

Evenimentul de lansare si dezvoltare a retelei RENASC va avea loc in data de 15 mai, in incinta Hotelului Belvedere din str. Calarasilor, nr. 1.

De asemenea Workshop-ul cu actorii relevanti din cadrul retelei RENASC va avea loc in data de 16 mai, in incinta Hotelului Belvedere.

Sunt asteptati sa participe la eveniment membrii/reprezentanti ai ONG-urilor, personalului medical din domeniu, dar si colaboratorilor, reprezentantilor serviciilor educationale, autoritatilor publice, societatii civile, mediului academic, care pot colabora direct in vederea elaborarii propunerilor de politici publice alternative in domeniul sanatatii reproducerii.

Integrarea dvs. (institutii/ONG-uri/partenerilor sociali din domeniul Sanatatii Mamei si Copilului etc) in Reteaua Tematica Nationala, va avea ca scop monitorizarea politicilor publice existente in domeniu si formularea de propuneri alternative la politicile publice referitoare la domeniile vizate de proiect.

Va asteptam si pe pagina de facebook a proiectului unde puteti gasi informatiile actualizate ale evenimentelor ce vor avea loc in urmatoarea perioada precum si newsletter lunar cu informatiile si concluziile evenimentelor desfasurate. https://www.facebook.com/reteauaRENASC

 

Sharing:
Cluj-Napoca, Cluj County , Romania