„LET’S START-UP AFACEREA TA!”, cod SMIS 104999

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Botosani, Acquisition Career Management S.R.L., Asociatia PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabila, Camera de Comert si Industrie Suceava, Asociatia pentru Integrare si Dezvoltare Comunitara – Indeco si Asociatia Consensual – parteneri in proiectul „LET’S START-UP AFACEREA TA!”, cod SMIS 104999, finantat din Fondul Social European in cadrul programului Romania Start Up Plus POCU 2014-2020,  a publicat pe site-ul www.partnet.ro Metodologia de evaluare si selectie a Planurilor de afaceri:

 

Concursul se adreseaza participantilor la cursurile de competente antreprenoriale organizate in cadrul proiectului, precum si celor care indeplinesc criteriile de acces in grupul tinta. Informatii suplimentare privind inscrierea la concurs, evaluarea si selectia planurilor de afaceri castigatoare care vor beneficia de finantare sub forma de subventii, precum si documentele necesare inscrierii se regasesc in prezenta metodologie.

 

IMPORTANT!

Termenul limita pentru depunerea dosarului de candidatura la concursul planurilor de afaceri din judetul Bacau se prelungeste pana la data de 26.11.2018, ora 16:00.

 

Adresa de depunere a dosarelor  pentru judetul Bacau(Planuri de afaceri si Anexe la acestea) este:  SC MATCOM SRL( la centrul de copiere XEROX Color), str. Oituz nr. 1, Mun. Bacau.

Program depunere: 14:00 – 18:00.

Persoana de contact: dna. Monica Andrei, nr. de mobil 0741 668 083